Digelsgård Ridecenter I/S * Digelsvej 1 * 3480 Fredensborg * www.digels.dk * mail: digelsgaard@yahoo.dk * tlf: 40611850

OBS alle sommerridelejre 2022 er udsolgt. Send mail til digelsgaard@yahoo for at komme på venteliste!

Hvornår...

...i sommerferieugerne 2022

*26 UDSOLGT!!!

*27 (fra søndag i uge 27)  

*31 UDSOLGT!!!

*Afhængig af efterspørgsel og coronasituation kan det ske vi også åbner op for ridelejr i uge 30, i så fald vil det være en kombinationsridelejr, hvor det er muligt at vælge dagridelejr eller ridelejr med overnatning.

 

Vi kan tilbyde...

...ridelejr til børn i alderen fra 6 år og opefter. vi driver til dagligt et af Nordsjællands største ridecentre, og råder over 2 ridehaller samt 3 ridebaner. På Digelsgården har der været ridelejr i over 30 år, og det er en tradition vi med glæde viderefører. Vi har ca. 30 heste og ponyer i alle størrelser.

download (2) - Kopi.jpg

Du får... 

... din ”egen pony” som du rider på hele ugen, der vil være kvalificeret rideundervisning 2 X dagligt på forskellige niveauer. Det er undervisning i både spring, dressur og ponygames. Derudover skal vi også ud og ride i terrænet, lave balanceøvelser til hest mm. Fredag slutter vi af med spring/dressurstævne.

Når vi ikke rider hygger vi med boldlege, div. sportsaktiviteter, strigle og pudsekonkurrence, røverhistorier omkring bålet, grill, teoriundervisning, video, trampolinhopning og selvfølgelig swimmingpoolen.


 

Du skal bo... 

...i hyggelige bjælkehytter, hvor der er plads til mellem 4 – 6 personer. Spisning og fælles aftenhygge foregår i vores rytterstue eller udendørs, alt efter vejret ;-) Du skal selv medbringe et lagen, hovedpude samt dyne/sovepose.

 

Opholdet i ugerne 26 og 27 er inkl. fuld forplejning. I uge 31 er frokost, drikkevarer og eftermiddagssnack inkluderet. Der vil igen i år være en enkelt frivillig nat på dagridelejren, hvor man kan vælge at blive, spise aftensmad, hygge, sove, og spise morgenmad. Man kan også vælge at tage hjem den dag, det er helt frivilligt.

 

Der vil være mulighed for at købe slik og is i rytterstuen under alle ridelejre. (derfor kan det være en god ide at medbringe lommepenge. Det vil i uge 26 og 27 være muligt at sætte dem ind på en ”konto” når i kommer.)

 

Ridelejren starter... 

...søndag kl. 16.30, (uge 26 og 27), hvor vi byder dig velkommen foran rytterstuen. Herefter er der indkvartering i hytterne, en rundvisning på gården, og så siger vi farvel til forældrene. Ridelejren slutter fredag kl. 16.30, hvor der vil være en fælles præmieoverrækkelse, her er forældre velkomne til at være med.

 

Dagridelejren i uge 31 er 5 dage, fra mandag – fredag mellem kl. 9.00 og 16.30. Her sluttes ligeledes af med en fælles præmieoverrækkelse om fredagen, hvor forældre og søskende er velkomne.

Du skal medbringe...

• Godt humør

• Ridehjelm, støvler og evt. sikkerhedsvest

• Ride, fritids og badetøj

• Lagen, sovepose/dyne samt hovedpude

• Praktisk tøj, bl.a. regntøj og gummistøvler

• Striglekasse og pisk kan evt. medbringes, husk navn på tingene!

• Evt. medicin, allergipiller

• Evt. lommepenge

• En kopi af sygesikringskort

• En seddel hvor en af dine forældre har skrevet under på at du gerne må hoppe trampolin og bader i swimmingpoolen (den er 1,20 cm dyb), samt at badning og hopning er på eget ansvar. Sedlen kan printes ud på vores hjemmeside og skrives under, eller den kan skrives i hånden!

 

Prisen er...

• For dagridelejr uge 31 kr. 2.900,- depositum kr. 1.200,-

• For Ridelejr med overnatning kr. 3750,- Depositum 1.450,-

Bemærk depositum betales ved tilmelding, tilmeldingen er ikke bindende før depositum er indbetalt ( i vil ikke modtage en bekræftigelse før depositum er indbetalt). Ved afmelding gives depositum som  ikke retur. Har i indbetalt depositum og alle pladser er optaget, sendes depositum naturligvis retur. Indbetalingen skal ske til vores konto i Sparekassen Sjælland reg. nr. 0552 konto. 101030 Restbeløb skal betales senest d. 1. juni 2022. Er det ikke det, disponeres pladsen til anden side. Der sendes infobrev og reminder ud sidst i maj måned :-)

 

Tilmelding... Skal ske på vores hjemmeside www.digels.dk Her finder du en formular, hvor alle felter udfyldes og herefter (ved et tryk på send, sendes elektronisk) Det er muligt at medbringe egen pony, prisen er dog den samme. Ring eller skriv for nærmere information

 

Sådan finder i os...

Midt imellem fredensborg og humlebæk ligger Digelsgården. Kør af helsingørmotorvejen, og drej fra ved afkørsel 5 – Humlebæk. Derefter drej til venstre og kør ca. 1,5 km til i når Søholm. Her drejes til venstre af Digelsvej og efter ca. 800 meter ligger Digelsgård på højre hånd.


 

Er der andet du/i gerne vil vide er i velkomne til at kontakte os enten pr SMS 

tlf. 40 61 18 50 (opkald besvares ikke) eller mail Digelsgaard@yahoo.dk

Vi glæder os til at se dig ;-)