Ridelejr

Den bedste tid på Digels

Digelsgård afholder efterårridelejr uden overnatning 

- mandag, tirsdag og onsdag i skolernes ferie (Uge 42). 

 

Mandag, tirsdag og onsdag fra 9.00 til 16.00 (rytterstuen er åben før 9.00 hvis nogen har behov for at komme tidligere)Der er plads til børn og unge på alle niveauer, dog min. 6 år. Man bliver delt ind på hold alt efter niveau, så undervisningen er tilpasset til den enkelte.

Vi skal lære en masse om hesten, dens udstyr og ridning, samt lave forskellige lege og konkurrencer. Man får sin ”egen” pony i de tre dage, der skal rides både ponygames, spring, dressur og tur hvis vejret tillader det - Så der er nok at se til ;-)

Prisen er kr. 1800,-  for alle tre dage, og inkluderer frokost, drikkevarer og eftermiddagssnack/kage. Der skal betales før tilmelding er bindende. 

BETALING OG TILMELDING. Tilmelding til efterårets ridelejr sker via linket her,

1 rate (1.100 kr) indbetales på vores konto i Sparekassen Sjælland-Fyn reg. nr. 0552 konto nr. 101030 og screenshot med gennemført betaling sendes til mail: digelsgaard@yahoo.dk, herefter modtages bekræftigelse på pladsen.  

2. rate (700 kr.) medbringes kontant ved ankomst om mandagen.

Der er 16 pladser efter først til mølle. Der vil være mulighed for at købe enetime hos berider Tommy Lundby under ridelejren, (pris 250 kr.)

Medbringes der egen pony, der ikke i forvejen står på Digels, koster det 200 kr ekstra for opstaldning mandag til onsdag. Eget krybbefoder medbringes.