Lidt baggrund...

CT Sportshorses holder til på Digelsgården i Fredensborg. Teamet bag CT Sportshorses består af Christel Hennebjerre og Tommy      Lundby. 

Christel er uddannet hestemanger og har tidligere arbejdet som groom hos bl.a. Thomas Velin, Capa City Horses, Bregnerødgård samt hos Schlüsselburg i Tyskland. Siden 2006 har hun drevet rideskole og hestepension på Digelsgården. på hobbyplan har hun deltaget i stævner op til MA dressur og LA spring.

Tommy Lundby er uddannet berider, har trænet og redet en del år i Norge samt Tyskland, men er nu tilknyttet Digelsgård Ridecenter og er en del af CT Sporthorses. Tommy har stor erfaring i at undervise børn og voksne på alle niveauer i både dressur og spring. Han har uddannet mange heste og har ry for at være dygtig til at arbejde med de svære og sensitive heste. Selv har Tommy redet 160 klasser internationalt. 

 

 

Passionen...

Både Christel og Tommy har en stor passion for hestene, ikke bare ridningen men det at være sammen med dem, lære dem at kende og følge deres udvikling, både træningsmæssigt men også mentalt. Vi bruger al den tid vi overhovedet kan i stalden og varetager pasningen af hestene hele vejen.